1. December

2. December

Hej bloggen og glædelig 1. søndag i advent!
Sikke meget det har sneet, vågnede op til en have dækket af sne. Sneen var glat indtil Ollie (min hund) fik lov til at tag sin morgentur i haven!
Man kan ihvertfald se forskel fra vores og min nabos have. Men det er også Ollies første jul, sammen med min familie, sikke sneglad han er, han graver hovedet ned i sneen og får sne på tuden, fik desværre ikke et billede.

Da klokken blev 14.30 tog jeg hjem til min veninde Laura, for at derefter tage ned til juletræs tændning, men inden fik vi en kop varm the og et par pebernødder.. Så tog vi ned i byen med hendes bror og forældre. Vi sang julesange, fik spist æbleskiver, drukket gløgg og fik tændt træet og gadens lysene guirlander. Derefter tog min søster, min far og jeg på pizzaria for at spise aftensmad.  Nu til hvad jeg fik idag, i pakkekalenderen.

Idag fik jeg et duftlys, med duft af green tea. Havde utrolig svært ved at dufte det i morges, da jeg er blevet en smule forkølet. Men nu hvor jeg er blevet en smule friskere, og kan dufte lyset glæder jeg mig da utrolig meget til at mit værelse skal dufte af sådan en dejlig duft..

– Alexia Jakob.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. December