Once Again.

DIY – Lip Scrup + Nails of the Day.

Hej bloggen!

Idag vil jeg vise jer hvordan man laver en honning lip scrup, med duft at mandel. Det er utrolig nemt, og tingene har du højst sandsynligt i dit køkken.

001

Du skal bruge: Sukker, Honning og Extra Jomfru Oliven Olie (+ Mandel Essens (Valgfrit)) – Først blander du én teske sukker og honning sammen med en lille smule Oliven Olie (Kun meget lidt oliven olie, ellers lugter det og er for tyndt). Hvis man har lyst kan man altid hælde meget lidt mandel essens i for duft og smag! (Det er spiseligt, ved mindre du har puttet for meget oliven olie i).

012

Til sidst burde det gerne se sådan her ud.

013

Hvis du muligvis har en lille bøtte som den her, er det en god idé at putte det ned i den hvis du har noget tilbage, og så sviner det heller alt muligt andet, og er genbrugeligt.

Idag har jeg også været nede i min kusines klinik og få lavet Shellac™. I min kusines klinik koster det 345 kr for ét lags basecoat, to lag farvet neglelak og ét lags topcoat – Man kan også få lavet fransk manicure af Shellac™ – Det koster så bare 395 for ét lags basecoat. ét lags farve, ét lags hvid tip, ét lags farve igen og ét lags topcoat. Det der er mindre godt ved Shellac™ er at man skal ned i klinikken eller hvor du nu får det lavet, for at få taget det af, da det er gelé neglelak. Men fordi det er gelé neglelak holder det også langt bedre end almindelig neglelak, man ligger der hjemme. Skulle mene at det holder omkring 2 – til 3 – uger, utroligt ikke? Så det er 100 % pengene værd!
Har selv prøvet det to gange nu, og den første gang synes jeg det holdt fint, i forhold til at jeg sidder og bider i mine negle.. Så nu prøver jeg igen med denne pæne grå farve – Var utrolig usikker på om jeg skulle vælge lyserød eller sort. Så valgte jeg endelig sort, men da Valentines Day er lige om hjørnet, syntes jeg det var en smule for mørk. Så i stedet valgte jeg denne her i farven Asphalt! (Første gang jeg prøvede det, valgte jeg en postkasse rød farve. Men kan ikke huske hvad den hed)

016

– Alexia Jakob.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Once Again.