Happy Valentines Day.

The Only Workout You’ll Regret is The One You Didn’t Do.

Hej Bloggen!

Jeg fik desværre glemt mit kamera i torsdags, så fik ikke taget nogen billeder. Men håber det går! 
Idag vil jeg vise jer min trænings-program  dette er et jeg selv har lavet efter at have trænet i noget tid. Så jeg har en idé om hvor lang tid jeg kan lave øvelserne, og det er helt fint at du ikke vil betale penge for et program du kan lave der hjemme, men vent lige lidt med at lave det, indtil du ved hvor meget du kan presse dig selv, og kan holde til øvelserne.  Det eneste du egentlig behøver, er Word Office.. Og det har nærmest alle!
Men her er mit:

capture-20130220-212905

Nu skal vi lige være ærlige! Det er ikke altid jeg tager i træning-center  som der står på skemaet. Nogen gange er der ikke tid, andre gange har jeg bare andet lave! Og det er der overhovedet ikke noget galt i! Men man skal bare prøve at fordele det som du tror du har tid, og som sagt sker der ikke noget ved du bliver væk én eller to gange? Dette skema er en smule ukorrekt, for om ikke så længe vil jeg melde mig til yoga, som er tirsdag og torsdag, hvor jeg så møde op og laver en smule cardio inden yoga! Det er også en af de ting jeg råder jer stærkt til at gøre! Vær’ spontan, og meld dig til nogen hold.
Fx. Zumba, Yoga eller Pilates – De er en rigtig god idé, og hvis det ikke lige er noget for dig er det ikke svære end af afmelde holdet igen! 

Håber i fik en idé om hvad i kan lave nede i trænings-centeret! 

– Alexia Jakob.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Valentines Day.